slot dana

Darbų galerija | LŽA

Darbų galerija

Privataus sklypo aplinkos sutvarkymas

2015 m. UAB „Želmitos“ darbai tvarkant privataus namo aplinką. Buvo sutvirtinti ir apželdinti sklypo šlaitai, pasėta veja.
Gėlynų įrengimas Varėnos pėsčiųjų alėjoje

HERBELA, UAB
2018 m. Varėnoje po renovacijos atidaryta centrinė miesto gatvė–pėsčiųjų alėja. 5 ha plote 20 arų užima daugiamečiai natūralistinio stiliaus gėlynai, kuriuos įrengė “Herbelos” komanda. Projekto autorius kraštovaizdžio architektė Elė Kalvelė.
Želdinimo ir želdinių priežiūros darbai vidiniame kieme Vilniaus Bokšto g.

HERBELA, UAB
2021 m. Vilniuje, Bokšto g. 6 vidiniame kieme buvo baigtas didelis projektas su išsaugota senąja liepa ir įrengtais naujais želdiniais. Žavi gėlynai, kurie kiekvieną mėnesį vis atrodo kitaip. UAB „Herbela“ šiame projekte atliko želdinimo darbus ir vykdo želdinių priežiūros darbus. Projekto autoriai Terra firma LT.
„Aprangos“ grupės administracinio pastato apželdinimas

HERBELA, UAB
2018 m. duris atvėrė „Aprangos grupės administracinis ir logistikos centras „Vilniaus verslo parkas“, kuriame didelis dėmesys skirtas ne tik pastatams, bet ir aplinkai. Pagal kraštovaizdžio architektės Dovilės Ivanauskienės parengtą projektą, UAB “Herbelos”komanda įrengė želdinius kurių laistymui naudojamas nuo pastato stogo surenkamas lietaus vanduo.

KONTAKTAI
Asociacijos prezidentas Žilvinas Ragauskas